artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.21: Verhage Burgh-Haamstede, Burgh-Haamstede

Bedrijfsvoering 130

Een Zeeuwse parel! Verhage Burgh-Haamstede maakt indruk. Bezoekers voelen zich echt welkom in deze schone, nette zaak.

Cafetaria Top 100 2017 nr.21: Verhage Burgh-Haamstede, Burgh-Haamstede

Tafels, toilet, servies en bestek glimmen. Achter de toonbank maken de medewerkers handig gebruik van een desinfecteringsapparaat. Het thuisgevoel komt ook door de opgewekte en vriendelijke manier waarmee gasten tegemoet worden getreden. De friet wordt aan tafel gebracht, het ‘smakelijk eten’ is oprecht.

De productinformatie komt je aan alle kanten tegemoet: op posters, op schermen en op tafel. Naast authentieke snacks en friet, staan er ook broodjes en salades op het menu. Een tip: creëer op Facebook meer posts die veel interactie genereren in plaats van het alleen plaatsen van productinformatie en mededelingen. Zoals een fotoactie, een like & winactie of bewegende beelden. Dat zorgt voor nog meer klantenbinding.

Verhage Burgh-Haamstede
Ring 8
4328 AE Burgh-Haamstede
Verhage.nu

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel