artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.20: Plaza de Haven, Hattem

Bedrijfsvoering 72

Petje af voor Plaza de Haven: net als vorig jaar een plek in de toptwintig. Het bedrijf klopt van binnenkomst tot afscheid.

Cafetaria Top 100 2017 nr.20: Plaza de Haven, Hattem

De zaak heeft een prima stopkracht, het statige pand is van afstand goed herkenbaar. Gezellig tafelen kan binnen en buiten. Het interieur ziet er fris en schoon uit; het terras keurig verzorgd. Op de gastvrijheid valt niets af te dingen: er is meteen oogcontact met de gast. De behandeling is vriendelijk, correct en snel. Bijverkoop is vanzelfsprekend.

Wat opvalt is de ‘rauwkostvitrine’. Die stimuleert de vers- en gezondheidsbeleving van de gasten. Ook de narrowcasting springt in het oog. De producten worden duidelijk gepresenteerd. Dit stimuleert de meerverkoop. Ook de aanbiedingen zijn duidelijk zichtbaar.

Misschien is het een idee om de acties van de formule meer via de eigen Facebookpagina te promoten. En het allerbelangrijkste: de producten zijn lekker.

Plaza de Haven
Geldersedijk 18
8051 ER Hattem
Plazadehaven.nl

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel