artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.17: Plaza Leesten, Zutphen

Bedrijfsvoering 144

Van 56 naar 17. Plaza Leesten maakt een enorme sprong in de Cafetaria Top 100 en dat is niet voor niets.

Cafetaria Top 100 2017 nr.17: Plaza Leesten, Zutphen

In de zaak kunnen gasten terecht voor friet, snacks, broodjes, maaltijdsalades en complete maaltijden. Dit assortiment wordt overzichtelijke gepresenteerd op onder meer lcd-schermen en in folders. Alle in de vitrine geëtaleerde producten zien er bijzonder vers uit. Je kunt zien dat hygiëne hier een groot aandachtspunt is. Alles is schoon.

Het interieur nodigt uit om te blijven zitten. De cafetaria is mooi gesitueerd aan het water en de variëteit aan zitmogelijkheden is groot: stoelen, banken en de recent aangeschafte stationsbanken in de zeer fraaie serre. Gasten eten niet alleen bij Plaza Leesten, ze verblijven er. Ze lezen een krantje of een tijdschrift aan de leestafel of loggen in op hun laptop of iPad.

Jammer dat de friet in een plastic bakje wordt geserveerd. Kies voor een servies dat past bij de trendy uitstraling!

Plaza Leesten
Rudolf Steinerlaan 123
7207 PV Zutphen
Plazaleesten.nl

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel