artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.16: Restaria Boswinkel, Enschede

Bedrijfsvoering 251

De jury komt superlatieven tekort over het personeel van Restaria Boswinkel. ‘Daar spat de bevlogenheid vanaf.’

Cafetaria Top 100 2017 nr.16: Restaria Boswinkel, Enschede

‘Echte horecamensen die weten hoe je met gasten om moet gaan.’ Je voelt je echt welkom in deze schone zaak met een goede uitstraling.

‘Waar voor je geld’ gaat zeker op voor Restaria Boswinkel. Naast de traditionele snacks, zijn er complete menu’s, hamburgers en belegde broodjes verkrijgbaar. De producten worden op mooie wijze gepresenteerd in de vitrine. Een tip: verse friet zou in deze zaak thuishoren. Je hoeft niet zelf te schrappen en te snijden om huisgemaakte friet te verkopen. Dat zou zeker recht doen aan de slogan ‘Het lekkerste adresje van Enschede’.

Ook de site verdient een update. Wellicht is dat hét moment om een digitale bestelmogelijkheid toe te voegen. De hygiëne is optimaal. Zo dragen de medewerkers handschoenen tijdens het snijden van de sla.

Restaria Boswinkel
Wethouder Elhorststraat 112
7543 TG Enschede
Restariaboswinkel.nl

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel