artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.15: Eetsalon Menzing, Haaksbergen

Bedrijfsvoering 611

Bestelling opnemen, bereiden, serveren. Als er ergens sprake is van een geolied proces, dat is het wel bij Eetsalon Menzing. Een voorbeeld voor de branche, aldus de jury.

Cafetaria Top 100 2017 nr.15: Eetsalon Menzing, Haaksbergen

Ook tijdens piekmomenten werken de medewerkers zeer snel en efficiënt, zonder de vriendelijkheid uit het oog te verliezen. De eetsalon heeft een moderne uitstraling, waar je je snel thuisvoelt. Dat komt ook omdat alles zeer schoon en opgeruimd is. De menukaart is uitgebreid, de prijzen betaalbaar. Wie na afloop nog zin heeft in een lekker toetje kan terecht bij de aangrenzende IJssalon Menotti. Ook daar overheerst kwaliteit. Het schepijs wordt dagelijks vers op ambachtelijke wijze bereid.

Online bestellen kan alleen via BroodjeMenzing.nl. De naam zegt het al: het gaat hier alleen om broodjes, eventueel aangevuld met zuivel, sinaasappelsap of salades. Eigenlijk zou online bestellen in een topzaak als deze voor het hele assortiment mogelijk moeten zijn.

Eetsalon Menzing
Eibergsestraat 23
7481 HE Haaksbergen
Eetsalonmenzing.nl

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel