artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.14: Family Treffers, Honselersdijk

Bedrijfsvoering 208

De jury is onder de indruk van Family Treffers. De cafetaria gaat richting een brasserie, maar het pronkstuk in de zaak is toch echt de bakwand, die helemaal centraal staat.

Cafetaria Top 100 2017 nr.14: Family Treffers, Honselersdijk

Opvallend zijn de verschillende zitgedeeltes. Het ene staat in verbinding met de buitenwereld, het andere is juist weer knus en gezellig. Een chesterfieldbank en een groene wand als roomdivider in een cafetaria? Corjan en Monique Treffers laten zien dat het kan.

De stoelen en tafels hebben verschillende hoogtes en stijlen en de ledverlichting is op een speelse manier bevestigd aan houten balken. De koffie wordt in het zicht van de gast bereid, wat de beleving vergroot. Het menu is uitgebreid en de borden worden op een originele manier opgemaakt. Treffers is een Family-zaak, maar Corjan en Monique hebben duidelijk hun eigen inbreng. Wat dat betreft, zou een compleet eigen website een welkome aanvulling zijn op het geheel.

Family Treffers
Dijkstraat 82
2675 AZ Honselersdijk
Honselersdijk.family.nl

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel