artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.12: Snackhouse Lobo, Oudorp

Bedrijfsvoering 473

Klein, maar groots in daden. Het geheim van het succes achter Snackhouse Lobo is een krachtig.

Cafetaria Top 100 2017 nr.12: Snackhouse Lobo, Oudorp

Lobo, Spaans voor wolf, is een dier dat een prooi vangt, het beste en lekkerste daarvan opeet en de rest laat liggen voor andere dieren. Dit verhaal brengt Maico Visser met succes over de bühne in de dagelijkse bedrijfsvoering. Lobo is onweerstaanbaar. Lobo is de lekkerste en de beste!

Catering en bezorging vanuit Snackhouse Lobo

Visser en zijn team lopen voorop als het om catering en bezorgen gaat. Wie in Oudorp woont, heeft ze ongetwijfeld al in het straatbeeld gezien: de 45-kilometerkarretjes met het opvallende logo van Lobo. Hiermee is het eten nog sneller op de plek van bestemming. Visser noemt ze in zijn communicatie-uitingen liefkozend ‘Loboghini’s’.

Lobo blinkt uit in gastvrijheid en service. Hygiëne is vanzelfsprekend. De gast is er koning.

Snackhouse Lobo
Herenweg 47
1829 AB Oudorp
Snackhouselobo.nl

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel