artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.11: Kwalitaria Keijzershof, Pijnacker

Bedrijfsvoering 290

Sinds januari staat René Janse aan het roer in Pijnacker en dat is te merken. Vorig jaar nog nummer 85 in de Cafetaria Top 100, nu met stip op 11.

Cafetaria Top 100 2017 nr.11: Kwalitaria Keijzershof, Pijnacker

Samen met bedrijfsleider Siebe Commijs heeft Janse van Kwalitaria Keijzershof ‘een cafetaria uit het boekje’ van gemaakt, aldus onze jury. Een grote hit is de biefstukavond op dinsdag: voor €15 een biefstuk van de haas met friet of aardappelschijfjes, saus en een kop koffie. De cafetaria is modern ingericht en heeft vijftig zitplaatsen binnen. Een pluspunt is de in het oog springende broodjescorner.

Buiten, op het bloemrijke terras, is plek voor 64 gasten. Online bestellen is mogelijk en ook thuisbezorging is populair. Dat vraagt, zeker in de spitsuren in het weekend, veel van de capaciteit in de keuken. Zorg ervoor dat de wachttijden daardoor niet te veel oplopen! Verder niets dan lof voor deze cafetaria. Hygiëne, gastvrijheid, communicatie, het is allemaal tiptop in orde. Alleen mag binnen de muziek een tandje zachter.

Kwalitaria Keijzershof
Hoefbladplein 15
2643 KD Pijnacker
Keijzershof.kwalitaria.nl

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel