artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.100: Dutch American Diner De Heuve, Beuningen

Bedrijfsvoering 272

Zijn we in Amerika? Nee, hoor. In Beuningen. Op een bedrijventerrein tussen tapijt- en tuinmeubelgiganten vinden we het ontspannen ogende Dutch American Diner De Heuve.

Cafetaria Top 100 2017 nr.100: Dutch American Diner De Heuve, Beuningen

Een zaak die 7 dagen per week is geopend, en al 20 jaar een begrip. Tijdens ons bezoek gaan we voor een frietje stoofvlees met een frikadel, shaslick en tweemaal een Spa Blauw. Het eten is prima. Het interieur in de cafetaria is zeer sfeervol ingericht met volop Amerikaanse items.

Door de ligging van deze cafetaria worden uiteraard ook bestellingen afgehaald. Absoluut pluspunt zijn de toiletten. Die zijn zeer goed verzorgd. Het damestoilet is zelfs voorzien van een babyverzorgtafel. De verkoopbalie en de bedrijfskeuken zien er piekfijn uit. Hier worden we vrolijk van! Voor deze Beuningse Amerikaan maken we graag een plaatsje vrij in de Cafetaria Top 100.

Dutch American Diner De Heuve
Hadrianussingel 22
6642 AJ Beuningen
Deheuve.nl

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel