artikel

King of the Ribs in voormalig pand Burger King Almere

Bedrijfsvoering

King of the Ribs opent eind januari 2015 in Citymall Almere een verkooppunt in een pand waar voorheen Burger King zat.

King of the Ribs in voormalig pand Burger King Almere

King of the Ribs is een fastfoodconcept met ribs, gegrilde kip en döner burgers. Eigenaar Abolfazl Karami: ‘Of je nu voor het eerst kennis maakt met de Döner Burger of een echte ribs fan bent; iedereen moet zich hier thuis voelen.’
Het team van King of the Ribs heeft een eigen Döner Burger en is bezig een Chicken Tikka te ontwikkelen. in Amersfoort is nog een vestiging van dit fastfoodconcept.

Citymall Almere

De fastfoodformule krijgt onderdak in Citymall waar een bioscoop, een theater, diverse horecagelegenheden en een groot aantal winkels zitten. Het gaat om een door Rem Koolhaas ontworpen winkelcentrum. Eerder zat Burger King op de locatie waar King of the Ribs zich gaat vestigen.

Reageer op dit artikel