artikel

Cafetaria Top 100 2014 nummer 4: Cafetaria Eethuis Family, Fijnaart

Bedrijfsvoering

Henk en Annette van Lenten hebben een topcafetaria. Dat bewijzen ze al jaren. Een welverdiende vierde plek zorgt ervoor dat Family Fijnaart voor het tweede jaar op rij in de top-5 staat.

Cafetaria Top 100 2014 nummer 4: Cafetaria Eethuis Family, Fijnaart

Wie z’n auto parkeert voor Family Fijnaart, wordt begroet door een grote raamsticker en dito spandoek: ‘3e van Nederland’ en ‘Cafetaria Top 100’ lezen we.
Als we binnenstappen, zien we rechts van ons zowaar een altaartje. Een fotoboek, bekers en oorkondes. In de vitrine zien we een netjes uitgestalde Cafetaria Top 100-burger liggen. Als we de menukaart openslaan, valt ons oog op de ‘Onze Top 3’. Drie aanbiedingen in verband met de derde plek. Het hoeft geen verder betoog dat ze hier meer dan content zijn met hun topnotering.
Al sinds 2010 staat dit bedrijf onafgebroken in de top-40 en nu voor het tweede jaar op rij in de top-5. Een minieme daling naar plek vier mag wat dat betreft geen reden tot mineur zijn. Dit is gewoon één van de beste cafetaria’s van het land.
Henk van Lenten: ‘Na het behalen van de topnotering vorig jaar dachten we dat ’t effect wel mee zou vallen, maar de omzet steeg met 8 procent.’ Daarnaast doet het bedrijf de naam eer aan. Annette van Lenten: ‘Wij werken hier met vijf mensen en weten alles van elkaar. Ik zie het direct aan iemand als er iets is. En als dat zo is, gaan we naar beneden om te praten. Net zolang totdat het gezicht weer op lachen staat. Dan gaan we aan het werk.’ Het zijn de details die de doorslag geven, en dit soort details zorgen wederom voor een terechte topnotering voor Family Fijnaart.

Reageer op dit artikel