artikel

Toppers voor drie jaar

Bedrijfsvoering

Eetplezier de Bestste snackbar, de numero uno van de Top 100 2007/2008, staat de komende drie jaar in de eregalerij. Wie staat er nog meer in?

Toppers voor drie jaar

De Bik Bar, Emmen

Jan was in 2005 enorm verguld met het behalen van de eerste plaats in de Top 100. Huizing zag de ereplaats als een kroon op zijn carrière.

Verhage Kort Ambacht, Zwijndrecht

Verhage Kort Ambacht van Richard Groeneweg zag de omzet gigantisch stijgen na het behalen van de hoogste plaats in onze ranglijst van 2006. De ondernemer is vrijwel dagelijks op de werkvloer aanwezig en is het boegbeeld én middelpunt van de zaak.

Eetplezier De Bestse Snackbar, Best

Het concept eetplezier is ontwikkeld door de winnaar 2007, Jos van Alphen, samen met groothandel/fabrikant Van Oers. Van Alphen is momenteel actief met de uitrol van de formule én is bestuurslid van de sector Fastservice van KHN.

Reageer op dit artikel