artikel

25 Jaar het aller-lekkerste broodje van Nederland

Bedrijfsvoering

Naast het 125-jarig jubileum van Koninklijk Horeca Nederland in 2008 viert ook de Stichting Activiteiten Fastfood- en IJsbedrijven ‘25 jaar Het Lekkerste Broodje van Nederland’. Ter gelegenheid van dit zilveren jubileum zal een extra prijs worden uitgereikt aan één van de vier genomineerden. Deze vier vaktoppers hebben in de afgelopen 25 jaar één of meerdere malen een bijzonder lekker broodje gemaakt. Op de openingsdag van de Horecava wordt Het Aller-Lekkerste Broodje van de afgelopen 25 jaar bekend gemaakt.

25 Jaar het aller-lekkerste broodje van Nederland

Op donderdag 8 november maakte Jeu Claes, directeur Koninklijk Horeca Nederland, de vier genomineerden bekend:

Ervaringen uitwisselen op Horecava Hotello Top

De door hen gemaakte broodjes behoren volgens de juryleden van deze jaarlijkse vakwedstrijd tot de echte smaakmakers die meerdere keren in de vakwedstrijden tijdens de afgelopen 25 jaar op het hoogste podium zijn geëindigd.

De vaste juryleden zijn:

Maarten Colijn, Sectorvoorzitter Fastservice Koninklijk Horeca Nederland

Johan van der Weerd, oud Sectorvoorzitter van deze sector

Joop Braakhekke, eigenaar restaurant ‘Le Garage’ en ‘En Pluche’

De overall winnaar wordt op 7 januari voorafgaand aan de finale van Het Lekkerste Broodje 2008 bekend gemaakt.

Lekkerste wedstrijden tijdens Horecava

Natuurlijk zijn er tijdens de Horecava dagelijks de Lekkerste Wedstrijden. Wie maakt de lekkerste broodjes, de lekkerste snackmenu’s en de lekkerste maaltijdsalade. De Stichting Activiteiten Fastfood- en IJsbedrijven willen hiermee het niveau en imago van de fastfoodservice te versterken. Daarnaast zijn deze jaarlijks terugkerende wedstrijden bedoeld ter lering en inspiratie voor de hele Horecabranche. Meer informatie is te vinden op www.wedstrijden.nl.

Reageer op dit artikel