nieuws

Binnenkijken bij cafetaria’s via de nieuwe website van Hakvoort

Apparatuur 329

Binnenkijken bij cafetaria’s via de nieuwe website van Hakvoort
Foto: Henk Riswick

Wie de nieuwe website van Hakvoort Professional bezoekt, krijgt niet alleen kennis en advies, maar kan onder meer ook een kijkje nemen in andere keukens. Bijvoorbeeld die van cafetaria De Huut in Doetinchem en nog vier andere cafetaria’s.

Hakvoort Professional heeft de vernieuwde hakpro.nl gelanceerd. Op de nieuwe website wordt de kennis die Hakvoort in ruim 50 jaar heeft opgedaan, gedeeld met de bezoekers door middel van uitgebreid online advies, blogs van collega’s en keukenprojecten.

Bezoekers krijgen op de site volgens Hakvoort dezelfde ervaring als offline in de showrooms. Adviseurs zitten achter de chat om ervoor te zorgen dat ondernemers de juiste apparatuur aanschaffen die aansluit bij de specifieke keukenwensen.

Vijf cafetaria’s

Via de website kunnen bezoekers ook binnenkijken bij en lezen over Frites Unique in Rotterdam, Frietmeester in Deventer, Kruimig in Wageningen, De Huut in Doetinchem en Mini Snackbar in Bovenkarspel.

Hakvoort Professional

Vernieuwde webshop

Ook de webshop heeft een upgrade gekregen. ‘De grootste voorraad horeca-apparatuur van Nederland is in de vernieuwde webshop te vinden’, zegt het bedrijf. ‘Ruim 91 procent van het assortiment van Hakvoort Professional wordt uit voorraad en de volgende dag bij de klant geleverd. De webshop is een online showroom met ruim 10.000 apparaten die eenvoudig te bestellen zijn.’

Met zes vestigingen verspreid door het land is Hakvoort Professional marktleider in horeca en grootkeukenapparatuur.


Reageer op dit artikel