nieuws

Domino’s Pizza start met snelle bestelmodule

Apparatuur

Bestellen gaat vanaf nu sneller bij Domino’s Pizza. Door de toevoeging van een ‘slimme module’ worden eerdere bestellingen van klanten onthouden met als gevolg dat er sneller gewerkt kan worden, aldus Domino’s Pizza.

Domino’s Pizza start met snelle bestelmodule

Bestellen met de nieuwste module ‘Bestel snel’ gaat super snel, zegt Domino’s. ‘Sneller dan het Nederlands record van Dafne Schippers op de 100 meter (11,69 sec). Ook sneller dan de snelste pitstop in de Formule 1 (19,30 sec).’

Vier klicks
De pizzagigant – 11.000 vestigingen in 70 landen – legt dat als volgt uit: ‘Elke keer bestel je dezelfde pizza, en bij iedere bestelling moet je deze weer ingeven. Dat is vanaf nu niet meer nodig. Domino’s Pizza onthoudt nu je laatste bestelling.  Met maximaal vier klicks bestel je dus nu je favoriete pizza razendsnel.’

 

 

Reageer op dit artikel