nieuws

Ook pizza’s en pasta’s bij Vegetarische Snackbar

Apparatuur

De Vegetarische Snackbar op het stationsplein in Den Haag wordt uitgebreid met een pizzeria. De komende periode wordt de zaak aangepast; met bijvoorbeeld een extra koelcel voor de verse ingrediënten voor de vegetarische pizza’s en pasta’s.

Ook pizza’s en pasta’s bij Vegetarische Snackbar

Dit maakte ondernemer Jürgen Verwoerd bekend op de Facebookpagina van het restaurant. Verwoerd zegt dat hij binnenkort ook start met de verkoop van verse, biologische patat.

De Vegetarische Pizzeria is een aanvulling op de Vegetarische Snackbar, deze verdwijnt niet. De ondernemer vraagt aan zijn publiek of ze nog goede ideeën hebben voor het nieuwe concept; “Wij hebben zelf al ideeën maar zijn uiteraard ook benieuwd naar wat jullie denken en graag zouden willen?” staat op Facebook.

Verwoerd ging in 2013 van start met zijn Vegetarische Snackbar bij Station Hollands Spoor in Den Haag. Eerder kwam hij al in het nieuws met zijn vegetarische Kap Karma, een vervanger voor de caloriebom Kapsalon (1800 Kcal). Hij bedacht Kap Karma, met verse patat, Karma (plantaardige shoarma-vervanger), salade, plantaardige kaas en plantaardige knoflooksaus, Dit gerecht bevat zo’n 680 Kcal. Voor de Kap karma ontwikkelde Verwoerd zelf een product, op basis van een vleesvervanger, dat net zoals kebab en shoarma aan een spit wordt gegrild. De Kap Karma kost €6.

Reageer op dit artikel