nieuws

Bagels & Beans zet shop-in-shop in ijskast

Apparatuur

Bagels & Beans stopt voorlopig met shop-in-shop. Aanleiding voor het besluit is de recente sluiting van Selexyz en later enkele vestigingen van Polare.

Bagels & Beans zet shop-in-shop in ijskast

Dat laat topman Ronald Bakker van Bagels & Beans weten in de nieuwe uitgave van Snackkoerier, die 7 juni verschijnt.

‘Het is te riskant om als onderhuurder afhankelijk te zijn van een ander. Als onderhuurder ben je kwetsbaar. De sluiting van vestigingen van Polare heeft ons met shop-in-shop voorzichtiger gemaakt. Voorlopig gaan we dit avontuur niet meer aan’, aldus Bakker.

Verder laat Bakker in het interview weten dat Bagels & Beans als groeidoelstelling heeft om zeven nieuwe zaken per jaar te openen. ‘Op die manier willen we naar honderd vestigingen groeien. Maar alles stap voor stap. Pas daarna kijken we naar het buitenland. Maar zaken in andere landen hoeft niet per se. We krijgen veel vragen uit het buitenland, maar houden de rem erop’,

Reageer op dit artikel