nieuws

Hollandse kaassticks uitverkocht in Oostenrijk

Apparatuur

Aufgegessen’ stond er al snel op de menuborden van McDonald’s in Oostenrijk. De Käse Sticks van Enkco Foodservice, die als proef werden verkocht bij de 200 vestigingen van hamburgerketen, vielen in de smaak en waren rap uitverkocht.

Hollandse kaassticks uitverkocht in Oostenrijk

De kaassticks van Enkco Foodservice zijn een groot succes in Oostenrijk. Ze werden de afgelopen maand bij wijze van proef verkocht in de 200 vestigingen van McDonald’s in het Alpenland. ‘Dit succes smaakt naar meer’, reageert Richard Claus van Enkco Foodservice.
De krokante sticks met verse roomkaas en bieslook vonden tijdens de Grill Meister Wochen bij McDonald’s in Oostenrijk gretig aftrek. Over het menubord van het product moest nog voor het eind van de actiemaand een sticker met de tekst ‘Aufgegessen’ worden geplakt. ‘Daarmee heeft het alle verwachtingen overtroffen’, vertelt Richard Claus. Hij verwacht dat de kaassticks voor een doorbraak staan. ‘Het krijgt zeker een vervolg. Het is onze intentie om het concept uit te rollen in de McDonald’s vestigingen in Europa. Daarover zijn we in gesprek. Het ziet er goed uit.’

Reageer op dit artikel