nieuws

Uitbreidingsplannen voor YamYam to go

Apparatuur

Fastfoodketen YamYam to go wil de komende jaren zeker tien winkels per jaar openen. Het streven van de keten is om te groeien naar meer dan tachtig vestigingen. YamYam to go heeft nu acht winkels, waarvan twee in Nederland; in Breda en Rotterdam.

Uitbreidingsplannen voor YamYam to go

Nederland krijgt 10 tot 15 nieuwe locaties van YamYam to go. Als concrete locatie is alleen Den Bosch bekend. Deze zaak gaat nog dit jaar open. ‘Verder zijn we met diverse partijen in de afrondende fase van besprekingen, dus meer locaties kunnen we nog niet noemen, laat YamYam weten bij monde van Hugo Lommen.

Dit jaar gaan ook twee nieuwe zaken in Dublin open, en ook Engeland en Denemarken krijgen er nieuwe vestigingen bij in 2012.

De nieuwe topman Rik van der Vies maakte deze plannen bekend. Hij deed dit gelijktijdig met de presentatie van de nieuwe huisstijl van YamYam to go, noodles rice & more. Zwart en rood blijven de vertrouwde kleuren van de formule.

‘Niet alleen de buitenzijde is aangepast, we hebben ook verschillende producten vernieuwd,’ zegt YamYam to go. Zo zijn er soepen en noodle salades aan het assortiment toegevoegd. Ook zijn veel maaltijden halal gecertificeerd.

De producten die de formule serveert worden op productielocaties elders gemaakt. De vestigingen warmen alleen op in de magnetron. Een volledige maaltijd kost rond de vijf euro.

Reageer op dit artikel