nieuws

Starbucks legt focus op supermarkten

Apparatuur

Starbucks wil meer producten gaan verkopen in supermarkten. Op dit moment staat er al oploskoffie van de Amerikaanse koffieketen in de supers.

Starbucks legt focus op supermarkten

Topman Howard Schultz zegt in een interview in The Wall Street Journal dat Starbucks meer producten in het schap wil hebben. Schultz denkt aan speciale koffies en gebottelde ijskoffie. Nu er steeds meer espressomachines door consumenten voor eigen gebruik worden aangeschaft, hoopt de koffieketen ook te kunnen profiteren van die trend.

Nederland

Het is niet bekend of de Starbucks-producten ook in de Nederlandse supermarkten zullen worden verkocht. Starbucks heeft in Nederland enkele vestigingen, waaronder op Schiphol en de Centraal Stations van Amsterdam en Utrecht.

Reageer op dit artikel