nieuws

Pinnen in honderd Mac’s

Apparatuur

McDonald’s is hard op weg om al haar vestigingen van pinautomaten te voorzien. In 100 van de 220 hamburgerrestaurants kunnen klanten inmiddels pinnen.

Pinnen in honderd Mac’s

De Nijmeegse McDonald’s-vestiging aan de Molenstraat werd op 26 juni voorzien van pinautomaten en was daarmee de honderdste vestiging waar elektronisch betaald kan worden.

Hiermee komt de fastfoodketen naar eigen zeggen tegemoet aan de wens van de klant. ‘Eigenlijk was er niet meer aan te ontkomen. Veel gasten vroegen vaak of het mogelijk was om te pinnen en dan moest ik ze elke keer teleurstellen,’ aldus franchisenemer R. Evers, van het Nijmeegse restaurant. ‘De gasten zijn tevreden over het feit dat ze nu bij ons kunnen pinnen.’

CCV Holland, marktleider op het gebied van elektronische betaalsystemen, is een jaar geleden een samenwerkingsverband met McDonald’s Nederland aangegaan voor het plaatsen van de automaten. Door het elektronisch betalen wordt volgens CCV ‘de afhandelingtijd verkort, wat meer gemak en veiligheid betekent voor zowel de consument als McDonald’s.’

Binnen 2 jaar moeten alle circa 220 filialen zijn voorzien van pinautomaten.

Reageer op dit artikel