nieuws

Pinnen bij McDonald’s loopt volledig uit de hand

Apparatuur

Het niet kunnen afreken met een pinpas heeft op Koninginnedag voor grote problemen gezorgd bij een McDonald’s-vestiging in Haarlem. Een grote ruzie zorgde voor flink wat problemen, waarbij een restaurantraam werd ingeslagen en pepperspray de lucht vulde.

Pinnen bij McDonald’s loopt volledig uit de hand

Aanleiding voor de flink uit de hand gelopen ruzie was het niet kunnen betalen met een pinpas, zo blijkt uit het politieverslag, aldus het Haarlems Dagblad. Daarbij ontstond een ruzie tussen een gezin en een medewerker van McDonald’s.

Eén van de restaurantgasten sloeg daarop met een pijp een ruit in van de McDonald’s-zaak op de hoek van de Grote Markt en de Barteljorisstraat. Toen de politie arriveerde, gingen de ruziënde gasten direct met de hamburgerserveerder op de vuist.

In het tumult werd de politie aangevallen door één van de gasten. Ook een willekeurige voorbijganger koelde zijn woede op de agent, die vervolgens met pepperspray de heethoofden wist te kalmeren.

Reageer op dit artikel