nieuws

Ontvoering bij McDonald’s Maarssen

Apparatuur

Een 34-jarige bezoeker van het McDonald’s filiaal in Maarssen is zaterdagmorgen vroeg gedurende enkele uren ontvoerd. De Amsterdammer zat net zijn hamburgermenu te verorberen in zijn auto toen het incident plaatsvond.

Ontvoering bij McDonald’s Maarssen

De jongeman had net in zijn auto op de parkeerplaats bij de McDonald’s gegeten toen er plotseling een vrouw naast hem plaats nam. Tegelijk stapte een man in die op de achterbank van de wagen ging zitten.

De vrouw vertelde in gebrekkig Engels dat ze geld wilden hebben en dat de man op de achterbank in het bezit was van een vuurwapen,’zo meldt een woordvoerder van de politie. Het slachtoffer moest van de daders naar Utrecht rijden en geld pinnen en daar op de Zamenhofdreef een geldbedrag pinnen. Om welk bedrag het gaat, is niet bekendgemaakt.

Reageer op dit artikel