nieuws

Klachten over cafetaria afgewezen door Staatsraad

Apparatuur

Twee omwonenden van cafetaria Snacktaria Dicky’s hebben de Raad van State er niet van kunnen overtuigen dat ze onacceptabel stank- en geluidsoverlast hebben van het in Baarle Nassau gevestigde bedrijf.

Klachten over cafetaria afgewezen door Staatsraad

De hoogste bestuursrechter komt tot de conclusie dat de afzuiginstallatie goed werkt, dat er geen hinder is van ‘s nachts dichtklappende vuilcontainers of overlast van klanten op straat. Het verzoek van de omwonenden dat de gemeente moet handhaven is daarom door de Raad afgewezen.

De eigenaar van Snacktaria Dicky’s zegt in het Brabants Nieuwsblad toch met de buurtbewoners om tafel te gaan zitten. Hij zegt eventuele maatregelen te willen nemen om een friteslucht die blijft hangen te voorkomen want hij wil graag af van het gedoe met zijn buren.

Reageer op dit artikel