nieuws

Gratis ontbijtje bij Starbucks

Apparatuur

Starbucks viert de uitbreiding van het ontbijtmenu in Nederland met een gratis ontbijtje. De gasten kunnen de nieuwe items, zoals pancakes, op 18 januari gratis proeven bij de vestiging aan de Beethovenstraat in Amsterdam.

Gratis ontbijtje bij Starbucks

Starbucks voegt een nieuwe serie producten toe om het ontbijtassortiment in de Nederlandse Starbucks vestigingen te verrijken. Het zijn warme producten zoals French Toast, Real American Pancakes, beide verkrijgbaar met ofwel Maple & Honey Syrup of Very Berry Compote,een warme English Breakfast Muffin en de Oven Baked Smoked Salmon Bagel, die uit de oven worden geserveerd.

De nieuwe ontbijtproducten zijn een aanvulling op het brede aanbod etenswaren dat al beschikbaar is bij Starbucks, waaronder muffins, croissants, verse fruitsalades, muesli yoghurts en sandwiches.

18 januari, van 9:30 tot 11:30 uur, zijn de nieuwe producten bij de Starbucks vestiging aan de Beethovenstraat 36-38 in Amsterdam te proeven.

Reageer op dit artikel