nieuws

Gast bekogelt manager met betaalapparaat

Apparatuur

Een Schotse toerist is in een fastfoodketen McDonald’s in het Australische Queensland helemaal over de rooie gegaan. Andrew Hamish Deans (20) uit Edinburgh was ontevreden met het te karige menu en bekogelde de plaatselijke manager met een betaalapparaat.

Gast bekogelt manager met betaalapparaat

Toen Deans en twee vrienden rond 5 uur ’s ochtends naar de McDonald’s gingen, kregen ze te horen dat alleen het ontbijt menu werd aangeboden Daarop werden ze boos en agressief richting de medewerkers. Toen de manager tussen beide was gekomen gooide Deans de betaalautomaat tegen zijn hoofd.

De lokale rechtbank veroordeelde de toerist tot het betalen van een boete van 500 dollar (398 euro). Deans, die zich openlijk excuseerde voor zijn wangedrag, mag zijn werkvisum houden en nog een jaar in het land blijven.

Reageer op dit artikel