nieuws

Elfde Bezorgbeer in Hellevoetsluis

Apparatuur

Bezorgrestaurant de Bezorgbeer opent op 6 april 2009 in Hellevoetsluit. Het restaurant, afkomstig uit de succesvolle familie van Beren eetcafés, voorziet Hellevoetsluis dan van vis- en vleesgerechten van de grill voor op het werk of thuis.

Elfde Bezorgbeer in Hellevoetsluis

De Bezorgbeer is acht jaar geleden opgericht en is ontstaan uit de Beren eetcafés. Inmiddels is de Bezorgbeer uitgegroeid tot een zelfstandige onderneming die opereert vanuit eigen, speciaal ingerichte, panden om de verse bezorgmaaltijden te verzorgen. Hoewel de klant dit vaak denkt, worden de bezorgmaaltijden niet bereid in de Beren eetcafés.

Opvallen in verkeer

De maaltijden zijn telefonisch en via het Internet te bestellen. Betalen kan contant of elektronisch via iDeal.

De bezorgers zijn opvallend uitgedost. De rode scooters en helmen met grote berenoren maken hen tot een ludieke verschijning in het verkeer

Reageer op dit artikel