nieuws

Bouw The Food Spot Utrecht A2 op schema

Apparatuur

De bouw van The Food Sport Utrecht A2 heeft het hoogste punt bereikt. De begane grond van het complex krijgt een food court met daarin diverse fastfoodconcepten zoals New York Pizza, Wok to Go, Subway en FHC.

Bouw The Food Spot Utrecht A2 op schema

Dat laat het vastgoedbedrijf TCN weten. Achter The Food Spot Utrecht A2 zitten de ondernemers Nico Kuan en Michael Hu.

Op de 4.500 vierkante meter treft de bezoeker straks een variatie aan horeca een. The Food Spot Utrecht A2 krijgt onder andere een Steakz Barbecue & Grill, restaurant Vandaag en de tweede vestiging van het Japanse restaurant Konnichiwa, genaamd Konnichiwa Takumi.

Op de begane grond komt een food court met daarin formules van onder andere New York Pizza, Wok to Go, Subway en FHC. Qua aanbod moet The Food Spot Utrecht A2 vergelijkbaar worden met het Brugrestaurant over de A4 bij Schiphol en de Foodstrip in Amsterdam Zuidoost.

The Food Spot Utrecht A2 moet in maart 2010 haar deuren openen.

Reageer op dit artikel