nieuws

Bon Appetit: ‘Nu nog de laatste stap maken

Apparatuur

Danzkij een reuzesprong is er voor Edwin en Kim van Es een plek bij de beste drie. Bon Appetit in Rijsbergen eindigde vorig jaar op plaats 42 en bezet in de Cafetaria Top 100 van 2011 de laagste podiumplek. ‘Nu nog de laatste stap maken’, glimlacht Kim van Es.

Bon Appetit: ‘Nu nog de laatste stap maken

‘We hebben er hard voor gewerkt’, aldus Van Es. Het echtpaar investeerde ruim 35.000 euro in een originele Italiaanse houtgestookte pizzaoven, verhoogde de kwaliteit van het personeel en ging met de medewerkers aan de slag met het juryrapport van vorig jaar.

‘Onder andere vanwege de verbouwing en veel wisselend personeel’, verklaart Kim van Es de daling van vorig jaar. ‘We hebben nu een vast bestand van negentien medewerkers en dat heeft een positieve invloed op de dienstverlening. Fijn dat de jury dat ook zo heeft beoordeeld.’

Hoewel de ondernemers uitgebreid aan de slag zijn gegaan met de opmerkingen uit het juryrapport en de informatie op internet, voelt de derde plek wel ‘fantastisch’. Kim van Es: ‘We wisten zelf dat het weer beter ging, maar daar hebben we ook veel tijd en energie ingestoken.’

‘Het personeel wilde per se hoog eindigen. Die instelling vinden we terug in ons bedrijf. We hebben alles steeds met ze doorgenomen, ze getraind en dingen die beter konden met elkaar besproken.’

Interview Edwin van Es Bon Appetit Rijsbergen from Frits Seesink on Vimeo.

Meer over de Cafetaria Top 100 2011:

» Bekijk hier de Cafetaria Top 100 ranglijst van 2011

» Bekijk hier de formulebedrijven in de Cafetaria Top 100 van 2011

» Bekijk hier de formulebeheerders in de Cafetaria Top 100 van 2011

» Bekijk hier de Top 100-cafetaria’s per provincie voor 2011

Reageer op dit artikel