nieuws

Belgische snackbar biedt 150 soorten bier aan

Apparatuur

Chris Verschueren biedt de klanten van zijn cafetaria De Pannestraat in het Belgische Kastel 150 soorten bier aan, van trappisten bier tot abdij- en streekbier. ‘De klanten kiezen zelf een biertje uit de koelkast en wij zorgen voor het bijhorende glas.

Belgische snackbar biedt 150 soorten bier aan

‘Dat wordt enorm gewaardeerd, want daardoor ondersteunen we een trend waarin de betere frituren aan status winnen. Heel wat mensen kiezen ervoor om met hun gezin te gaan eten in een verzorgde en authentieke frituur, in plaats van veel meer geld uit te geven in een restaurant. Ik wil mijn klanten dan ook in de watten leggen met deze uitgebreide bierkeuze.’

De Belg liet in september 2010 al van zich horen door het wereldrecord ononderbroken frietbakken te verhogen naar 83 uur. Bovendien is hij genomineerd voor een Horeca-Award in de categorie ‘Beste frituur, broodjes- en afhaalzaak’. Deze prijs wordt op 30 januari uitgereikt in de Genkse Limburghallen.

Reageer op dit artikel