nieuws

KFC-medewerksters duiken in spoelbak keuken

Apparatuur

Drie werkneemsters van Kentucky Fried Chicken zijn geschorst nadat foto’s opdoken, waarop de meiden een bad nemen in de spoelbak van het fastfoodrestaurant waar ze in dienst zijn.

KFC-medewerksters duiken in spoelbak keuken

Gekleed in bikini’s vierden de dames na sluitingstijd een feestje in de keuken van het restaurant. Een van de tieners zette de foto’s op haar Myspacepagina, waarna de hele zaak openbaar werd. Dat meldt DAG.nl.

’In shock’

‘Ik was in shock toen ik het zag’, vertelt de manager van het restaurant tegen een Amerikaanse krant. Het is niet de eerste keer dat dergelijke beelden opduiken op het internet. In augustus zette een Amerikaanse punker een filmpje online, waarin hij een bad nam in de spoelbak van het Burger King-filiaal waar hij werkte.

Zie hieronder een compilatie van het badderfeest:

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels