nieuws

Ook Al Capone’s mikt op cafetaria’s

Apparatuur

Na New York Pizza gaat ook gaat ook pizzaketen Al Capone’s proberen verkooppunten in cafetaria’s te realiseren. Al Capone’s kiest daarbij voor systeem op basis van koelverse pizza’s.

Ook Al Capone’s mikt op cafetaria’s

Volgens directeur Danny Galiart wordt er gesproken met een aantal cafetariaformules over dit nieuwe Al Capone’s concept. Hij benadrukt dat ook individuele cafetariahouders met het concept aan de slag kunnen. ,,De pizza’s worden centraal bereid en kunnen door ons dagelijks vers worden geleverd. Een combisteamer in de zaak is voldoende.’’

Volgens Galiart is het concept goed geschikt voor cafetariahouders.,,We gaan het eenvoudiger aanpakken dan onze collega’s van New York Pizza’’, meldt hij. ,,Ik denk dat veel cafetariaondernemers al druk genoeg zijn en geen tijd hebben om pizza’s te gaan maken. Onze koelverse pizza’s zijn in drie minuten klaar.’’

Al Capone’stelt achttien reguliere pizzawinkels. Daarnaast levert de keten pizza’s aan diverse supermarktketens zoals Plus en Super De Boer.

Meer over de plannen van Galiart in Snackkoerier editie 24.

Reageer op dit artikel