artikel

Computer verlengt levensduur frituurvet

Apparatuur

Verleng de levensduur van frituurvet door het toepassen van een frituurcomputer in uw apparatuur. Deze computer voert bij het opstarten van de bakwand een frituurvetvriendelijke opwarmprocedure uit. De zogehete vetsmeltcyclus. Het vet verwarmt gefaseerd, waardoor er minder afbraakproducten ontstaan en het vet minder snel aan kwaliteit inlevert. De computer voorkomt tevens problemen met relatief onervaren […]

Verleng de levensduur van frituurvet door het toepassen van een frituurcomputer in uw apparatuur. Deze computer voert bij het opstarten van de bakwand een frituurvetvriendelijke opwarmprocedure uit. De zogehete vetsmeltcyclus. Het vet verwarmt gefaseerd, waardoor er minder afbraakproducten ontstaan en het vet minder snel aan kwaliteit inlevert.

De computer voorkomt tevens problemen met relatief onervaren personeel. De baktijd is namelijk vooraf ingesteld, zodat een goed bakresultaat gegarandeerd is. Tevens verlengt de computer de baktijd automatisch wanneer u meer dan de gemiddelde hoeveelheid frites in het vet gooit. Verdien binnen twee jaar deze investering van ongeveer € 1.500,- terug.

Reageer op dit artikel